Ook RECRON-leden besparen fors op energiekosten

3 februari 2021

Voormalige RECRON-leden kunnen sinds de fusie met HISWA ook deelnemen aan inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie. Al sinds 2015 besparen ruim 120 recreatie- en watersportbedrijven jaarlijks duizenden euro’s op hun energiekosten. Meedoen is dus lucratief.

Inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie is voor bedrijven in de recreatie- en watersportsector. Deelnemers besparen niet alleen op de energiekosten, alle contracten van de overstap worden geregeld door adviesbureau EnergyProof dat het collectief begeleidt. Deelnemen kan ook met een lopend contract bij een energieleverancier. EnergyProof regelt dan dat het contract aan het einde van de looptijd wordt overgezet. Voor bedrijven met een Blauwe Vlag of Green Key is groene energie inkopen ook mogelijk. Tot slot kunnen deelnemers advies krijgen bij energiescans, factuurcontrole, netbeheeranalyse of geschillen met energieleveranciers.

Duinresort Dunimar

Diverse RECRON-leden zijn sinds de fusie al aangemeld, waaronder Duinresort Dunimar. Penningmeester Wilco de Graaff is uiteraard blij met de jaarlijkse besparing van 4.000 euro. “Wij doen ook mee met HISWA-RECRON Energie omdat we een betrouwbare partner zoeken, die ons helpt aan een goed energiecontract en ons ook volledig ontzorgt.”

Informatie: www.hiswarecronenergie.nl


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022