RECRON-lid Olmenveld Vakanties bespaart fors op energiekosten

13 maart 2021

Sinds de fusie met HISWA kunnen voormalig RECRON-leden deelnemen aan inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie en flink besparen op hun energiekosten. Olmenveld Vakanties is ook aangesloten en bespaart nu bijna 2.500 euro per jaar. Eigenaar Jos Westerbeke is dus uitermate tevreden over het collectief.

Olmenveld Vakanties is een Zeeuws vakantiepark bestaande uit Chaletpark het Olmenduin en driesterrencamping Olmenveld. Het terrein bestaat uit 20 hectare grond met onder andere meerdere toiletgebouwen en een natuurlijke zwemvijver. Westerbeke is aangesloten bij het inkoopcollectief, ondanks zijn aflopende energiecontract. Het bedrijf is naadloos overgezet door EnergyProof dat HISWA-RECRON Energie begeleidt. “We besparen veel geld dus daar ben ik erg blij mee. Behalve de facturering is er eigenlijk niks veranderd, want EnergyProof heeft alle administratieve rompslomp voor ons uitgevoerd.”

Keuze voor duurzame energie

Naast een lagere factuur, is Westerbeke blij dat hij kon kiezen voor waterkracht als energiebron. Hij vindt waterkracht een beter alternatief dan windmolens. “Hier in Zeeland ken ik veel mensen in de visserij en die ondervinden hinder van windmolens, dus ik kies liever voor waterkracht. Bovendien is de horizonvervuiling een stuk minder”, aldus een tevreden Westerbeke.

Meer informatie? https://hiswarecronenergie.nl


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022