Sinds de fusie met HISWA kunnen voormalig RECRON-leden deelnemen aan inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie en flink besparen op hun energiekosten. Olmenveld Vakanties is ook aangesloten en bespaart nu bijna 2.500 euro per jaar. Eigenaar Jos Westerbeke is dus uitermate tevreden over het collectief.

Olmenveld Vakanties is een Zeeuws vakantiepark bestaande uit Chaletpark het Olmenduin en driesterrencamping Olmenveld. Het terrein bestaat uit 20 hectare grond met onder andere meerdere toiletgebouwen en een natuurlijke zwemvijver. Westerbeke is aangesloten bij het inkoopcollectief, ondanks zijn aflopende energiecontract. Het bedrijf is naadloos overgezet door EnergyProof dat HISWA-RECRON Energie begeleidt. “We besparen veel geld dus daar ben ik erg blij mee. Behalve de facturering is er eigenlijk niks veranderd, want EnergyProof heeft alle administratieve rompslomp voor ons uitgevoerd.”

Keuze voor duurzame energie

Naast een lagere factuur, is Westerbeke blij dat hij kon kiezen voor waterkracht als energiebron. Hij vindt waterkracht een beter alternatief dan windmolens. “Hier in Zeeland ken ik veel mensen in de visserij en die ondervinden hinder van windmolens, dus ik kies liever voor waterkracht. Bovendien is de horizonvervuiling een stuk minder”, aldus een tevreden Westerbeke. Meer informatie? https://hiswarecronenergie.nl