Bungalowpark Het Verscholen Dorp uit Harderwijk is sinds vorig jaar deelnemer van HISWA-RECRON Energie en heeft hiermee een forse stijging in energiekosten kunnen voorkomen. Manager Sisco Fuster is erg tevreden over de ‘snelle, duidelijke en correcte service’ van EnergyProof dat het inkoopcollectief begeleidt.

HISWA-RECRON Energie groeit. In 2021 hebben maar liefst 30 leden van de vereniging zich aangemeld als nieuwe deelnemers. Het Verscholen Dorp is er daar eentje van. Het bungalowpark met 132 eenheden ligt verscholen in de mooie natuur van de Veluwe. Sisco Fuster heeft het park in 1993 overgenomen samen met Jannette Bijsterbosch. Ze zijn inmiddels al bijna 30 jaar lid van HISWA-RECRON. Toen de energieprijzen vorig jaar begonnen te stijgen, hebben ze zich georiënteerd op een andere leverancier. “Via de portal van HISWA-RECRON zijn we terecht gekomen bij Top Supplier EnergyProof. Robert Ensel heeft ons heel snel, gericht en accuraat geholpen en kwam met een aantrekkelijk voorstel. Toen was de keuze snel gemaakt”, aldus Fuster.

Assertief en doelgericht

Buiten de scherpe tarieven is Fuster erg tevreden over de ‘assertieve en doelgerichte’ manier waarop hij is ondersteund. “We kwamen uit een situatie waarbij we energie op de dagmarkt inkochten. Met het aanbod van EnergyProof konden we aanhaken op de veel voordeligere tarieven van het collectief. In een korte e-mailwisseling is alles geregeld. We hebben ook geen omkijken gehad naar het regelen van contracten. Duidelijkheid, snelheid en correctheid. Daar houden we van”, sluit een tevreden Fuster af.