Bungalowpark Het Verscholen Dorp bespaart fors op energiekosten

16 maart 2022

Bungalowpark Het Verscholen Dorp uit Harderwijk is sinds vorig jaar deelnemer van HISWA-RECRON Energie en heeft hiermee een forse stijging in energiekosten kunnen voorkomen. Manager Sisco Fuster is erg tevreden over de ‘snelle, duidelijke en correcte service’ van EnergyProof dat het inkoopcollectief begeleidt.

HISWA-RECRON Energie groeit. In 2021 hebben maar liefst 30 leden van de vereniging zich aangemeld als nieuwe deelnemers. Het Verscholen Dorp is er daar eentje van. Het bungalowpark met 132 eenheden ligt verscholen in de mooie natuur van de Veluwe. Sisco Fuster heeft het park in 1993 overgenomen samen met Jannette Bijsterbosch. Ze zijn inmiddels al bijna 30 jaar lid van HISWA-RECRON. Toen de energieprijzen vorig jaar begonnen te stijgen, hebben ze zich georiënteerd op een andere leverancier. “Via de portal van HISWA-RECRON zijn we terecht gekomen bij Top Supplier EnergyProof. Robert Ensel heeft ons heel snel, gericht en accuraat geholpen en kwam met een aantrekkelijk voorstel. Toen was de keuze snel gemaakt”, aldus Fuster.

Assertief en doelgericht

Buiten de scherpe tarieven is Fuster erg tevreden over de ‘assertieve en doelgerichte’ manier waarop hij is ondersteund. “We kwamen uit een situatie waarbij we energie op de dagmarkt inkochten. Met het aanbod van EnergyProof konden we aanhaken op de veel voordeligere tarieven van het collectief. In een korte e-mailwisseling is alles geregeld. We hebben ook geen omkijken gehad naar het regelen van contracten. Duidelijkheid, snelheid en correctheid. Daar houden we van”, sluit een tevreden Fuster af.


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022