Jachthaven Nieuwboer bespaart energiekosten bij HISWA-RECRON Energie

20 september 2022

De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen op energiecollectief HISWA-RECRON Energie. Zo ook voor Jachthaven Nieuwboer uit Spakenburg.

Albert van Halteren is eigenaar en havenmeester van Spakenburgse Jachthaven Nieuwboer met 450 ligplaatsen, een kleine campingplaats en bootverhuur. Albert zat jarenlang bij dezelfde energieleverancier, tot Robert Ensel van HISWA-RECRON Energie hem benaderde. “Ik bleef uit onwetendheid zitten bij een grote energieleverancier, omdat ik dacht dat dan alles goed geregeld zo zijn. Maar toen ik Robert vertelde wat ik aan energie betaalde, was al snel duidelijk dat dit veel voordeliger kon.”

‘Zorgeloos besparen’

Anderhalve maand na het telefonisch gesprek met Robert, was de jachthaven al over op het energiecollectief. Die overstap verliep volgens Albert erg soepel. “Ze stellen de juiste vragen en regelen vervolgens alles. Natuurlijk hoort inkoop ook bij het ondernemerschap, maar het is wel heel prettig als het je zo zorgeloos uit handen wordt genomen.” Albert is erg tevreden met zijn deelname aan het energiecollectief. “Het enige dat ik merk is dat ik mijn facturen anders zijn. Er staat een ander logo boven en ze zijn een heel stuk lager.”

Wil je net als Jachthaven Nieuwboer meedoen of heb je vragen over deelname aan HISWA-RECRON Energie? Bereik ons via het contactformulier.


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022