Krekelberg Nautic tevreden nieuwe deelnemer HISWA-RECRON Energie

13 maart 2023

Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko Bos.

Feiko Bos, Krekelberg Nautic

De jachtmakelaardij en stallingswerf van Krekelberg in de buurt Roermond had een aflopend contract bij Vattenfall en dus ging Feiko omkijken naar alternatieven. “Achteraf hebben we iets te lang aangemodderd”, zegt hij eerlijk. “De kosten liepen echt uit de klauwen, mede doordat we op de werf nog zes appartementen verhuren.”

Mailings van HISWA-RECRON waren voor Feiko de trigger om in actie te komen. Inmiddels is Krekelberg met de gasaansluiting aangesloten bij het energiecollectief. Het contract voor de elektriciteit loopt tot eind dit jaar en gaat op 1 januari 2024 naadloos over in HISWA-RECRON Energie. Dan gaat Feiko dus nog meer besparen op zijn energiekosten.

Besparen en begeleiden

Krekelberg Nautic is al jaren aangesloten bij HISWA-RECRON en ziet de toegevoegde waarde van het lidmaatschap. “Daarmee stralen we vertrouwen uit naar klanten”, zegt Feiko. “Omgekeerd profiteren wij van ledendiensten zoals gezamenlijke inkoop. We besparen flink op onze kosten en hebben nu de zekerheid van een aantrekkelijk tarief voor meerdere jaren. Ook profiteren we van de advisering door adviesbureau EnergyProof dat het collectief begeleidt. We zijn op een snelle en professionele manier ontzorgd. Eigenlijk heb ik geen omkijken gehad naar de contracten. Nu bespreken we andere zaken zoals meetdiensten die mogelijk nog meer besparingen opleveren. De overstap naar HISWA-RECRON Energie was dus een bijzonder goede keuze.”


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022