Inter Boat Marinas verhuist zorgeloos dankzij HISWA-RECRON Energie

13 september 2023

Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit het collectief zijn we begeleid bij het overzetten van energiecontracten, behouden we de voordelige tarieven en zijn andere stressvolle details opgelost”, vertelt Erik. “HISWA-RECRON Energie is meer dan tarieven, we hebben tegelijk een energie-adviseur gekregen.”

Erik Langerak, Inter Boat Marinas

Inter Boat Marinas ontwikkelt, produceert en installeert sinds 1986 drijvende steigers voor jachthavens. Het bedrijf beschikt over veel kennis en heeft medewerkers die al sinds de oprichting aan boord zijn. Steigerbouw is echter energie-intensief en dus is Inter Boat Marinas al jaren tevreden deelnemer van HISWA-RECRON Energie. “Het begon met voordelige energietarieven maar nu profiteren we vooral van de advisering en begeleiding van EnergyProof dat het inkoopcollectief begeleidt”, zegt Erik. “De support bij energievraagstukken is snel, accuraat en servicegericht.”

Geen stress

De verhuizing naar het nieuwe pand in Heinenoord heeft dat nog eens bevestigd. Verhuizen is immers stressvol. “Het was een tandje erger geweest als we ook nieuwe energiecontracten hadden moeten afsluiten in deze waanzinnige markt. EnergyProof heeft ons gerustgesteld; ons contract is doorgezet tegen dezelfde tarieven en voorwaarden.”

Maar ook kwesties rond bouwaansluitingen zijn netjes opgelost en Erik zag zijn vragen goed en snel beantwoord. “Er was bij de verhuizing iets met een EAN-code. EnergyProof wist precies wat er moest worden uitgevraagd en heeft het opgelost met de energieleverancier. Zo zijn we sneller en beter geholpen. Service is de meerwaarde van het collectief.”


Andere berichten

  • Eigenaar Erik Langerak verhuisde dit voorjaar met zijn Inter Boat Marinas naar een gloednieuw bedrijfspand in Heinenoord. Gelukkig is hij deelnemer aan HISWA-RECRON Energie en verliep de verhuizing vlekkeloos. “Vanuit [...]

    13 september 2023

  • Jachtwerf en jachtmakelaar Krekelberg Nautic werd afgelopen jaar geconfronteerd met stijgende kosten voor gas en elektriciteit. “Door aansluiting bij HISWA-RECRON Energie besparen we flink op onze energiekosten”, zegt mede-eigenaar Feiko [...]

    13 maart 2023

  • De energiemarkt is de laatste tijd volop in beweging. De tarieven voor elektriciteit en gas liggen zo hoog, dat het voor veel HISWA-RECRON leden interessant is om over te stappen [...]

    20 september 2022