Nieuws2022-01-26T12:30:58+00:00
1603, 2022

Bungalowpark Het Verscholen Dorp bespaart fors op energiekosten

Bungalowpark Het Verscholen Dorp uit Harderwijk is sinds vorig jaar deelnemer van HISWA-RECRON Energie en heeft hiermee een forse stijging in energiekosten kunnen voorkomen. Manager Sisco Fuster is erg tevreden over de ‘snelle, duidelijke en correcte service’ van EnergyProof dat het inkoopcollectief begeleidt. HISWA-RECRON Energie groeit. In 2021 hebben maar liefst 30 leden van de vereniging zich aangemeld als nieuwe deelnemers. Het Verscholen Dorp is er daar eentje van. Het bungalowpark met 132 eenheden ligt [...]

601, 2022

Inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie groeit flink door

Steeds meer leden van HISWA-RECRON sluiten zich aan bij de collectieve inkoop van HISWA-RECRON Energie. Afgelopen jaar zijn hebben 30 nieuwe deelnemers zich aangesloten bij het inkoopcollectief waarmee inmiddels 130 bedrijven duizenden euro’s per maand besparen op hun energiekosten. Inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie biedt al sinds 2015 scherpe tarieven voor ondernemers in de recreatie- en waterbranche. In de huidige tijd van stijgende energiekosten is HISWA-RECRON Energie extra aantrekkelijk. Al ruim 130 deelnemers profiteren van voordelige energietarieven [...]

2012, 2021

Deelnemers aan het woord: Van der Rest Nautic Marina en Jachthaven Wemeldinge

Steeds meer HISWA-leden sluiten zich aan bij inkoopcollectief HISWA RECRON Energie en besparen zo op hun energiekosten. Van der Rest Nautic Marina en Jachthaven Wemeldinge is een deelnemer van het eerste uur en bespaart sinds 2015 al duizenden euro’s op de inkoop van elektriciteit en gas.

1008, 2021

Energiecollectief HISWA-RECRON verwelkomt nieuwe deelnemers

Inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie heeft in het afgelopen half jaar liefst 33 nieuwe deelnemers verwelkomd. Onder meer Jachtwerf de Jong Joure, Camping Brockhausen, Jachthaven Schellingwoude, Camping Scholtenhagen en Jachthaven ’t Eibernest hebben zich aangemeld voor de gezamenlijke inkoop van voordelige energie.

1303, 2021

RECRON-lid Olmenveld Vakanties bespaart fors op energiekosten

Sinds de fusie met HISWA kunnen voormalig RECRON-leden deelnemen aan inkoopcollectief HISWA-RECRON Energie en flink besparen op hun energiekosten. Olmenveld Vakanties is ook aangesloten en bespaart nu bijna 2.500 euro per jaar. Eigenaar Jos Westerbeke is dus uitermate tevreden over het collectief.

Ga naar de bovenkant